Luonto-Liiton metsäryhmän etusivulle

 

Ilmoitus 11.12.2006

LUONTO-LIITON METSÄRYHMÄ HAKEE TYÖNTEKIJÄÄ VUODELLE 2007

Metsätyöntekijä organisoi metsäryhmän toimintaa ja toimii ryhmän yhteyshenkilönä. Työntekijä toimii yhdessä metsäryhmän kanssa.

Etelä-Suomen metsät ovat työssä keskeisessä roolissa, sillä vuonna 2007 tehdään Etelä-Suomen metsiensuojelua koskevia isoja ja kauaskantoisia päätöksiä.

Työntekijän toimenkuvaan kuuluu muun muassa aktiivinen tiedottaminen, maastoretkien järjestäminen toimittajille ja päättäjille Etelä-Suomen arvometsäkohteille, julkinen mielipidevaikuttaminen, yhteistyön koordinointi muiden järjestöjen kanssa, päättäjien lobbaaminen sekä ryhmän toimistotöiden hoitaminen.

Työntekijältä edellytetään metsiensuojelutilanteen tuntemista, erityisesti Etelä-Suomen osalta, ja halua edistää luonnon suojelua. Metsiensuojelun puolesta toimivat luonnonsuojelujärjestöt, Luonto-Liitto ja sen metsäryhmä sekä metsäsektori ovat hänelle tuttuja.

Metsätyöntekijä kykenee itsenäiseen työskentelyyn, hallitsee erilaiset vaikuttamistavat ja omaa monipuolisesti kokemusta metsien suojelemisesta niin lausuntojen, esitysten ja tiedotteiden kirjoittamisesta kuin maastotöistäkin. Hakijalta edellytetään hyvää suomen sekä englannin ja kohtuullista ruotsin kielen taitoa. Kyky nettisivujen tekemiseen ja päivittämiseen on eduksi.

Työ on puolipäiväinen (20 h/vko) ja siitä maksetaan palkkaa 850 €/kk. Työaika on 12 kuukautta tammikuusta vuoden 2007 loppuun. (Työn tarkempi alkamisaika sovitaan työntekijän kanssa valinnan jälkeen.) Hakuaika päättyy 20.12.2006. Luonto-Liiton metsäryhmän henkilöstö- ja raha-asioista päättävä metsäjaosto haastattelee tarvittaessa hakijoita.

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen: juhky@luukku.com

Lisätietoja:

Juho Kytömäki, Luonto-Liiton metsäryhmä
p. 040 841 7501
juhky@luukku.com



[ Luonto-Liiton metsäryhmän etusivulle ]